Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Broccolisallad med tomater och rostade pinjenötter

(1 kommentar)  
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

En sallad som är god till julskinka, korv, köttbullar mm.

Ingredienser

Instruktioner

Koka broccolin i lättsaltat vatten i en kastrull enligt förpackningens anvisning. Spola av broccolin med kallt vatten och låt rinna av. Hacka broccolin grovt. Skölj, ansa och finstrimla purjolöken. Skölj och halvera tomaterna. Skölj apelsinen noga i ljummet vatten. Riv av skalet på rivjärn och pressa ur saften. Blanda apelsinsaft och -skal med olja, salt och peppar i en skål. Vänd ner broccoli, purjolök och tomater. Rosta pinjenötter i en torr, het stekpanna. Strö de rostade nötterna över broccolisalladen precis innan servering.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • mooseella 24 juni 2009

    Har tagit bort numrering..

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.