Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Blomkål och Broccolistuvning med falukorv.

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Skulle stuva blomkål med hade så lite blomkål så jag drygade ut med broccoli vilket blev en hit.

Ingredienser

Instruktioner

Koka blomkål och broccoli mjuka i saltat vatten. Smält smöret, ha i vetemjölet och späd med grädden och mjölken till en lämplig konsistens. Smaka av med salt och peppar. Låt koka några minuter så att mjölsmaken försvinner. Häll i blomkål och broccoli stöt sönder den med en potatisstöt låt det bli varmt. Stek falukorven. Servera.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • annica_johansson 27 augusti 2009

    Låter jätte gott,ska pröva detta recept någon dag,återkommer med betyg sedan. Ha en bra dag. Kram Annica

  • UllaLindlof 2 september 2009

    Detta var gott och enkelt. Det var ju ínte fel att det gick fort att laga. Jag stötte inte sönder bitarna utan behöll dom lite större.Hade även i en grönsaksbuljongtärning. Kommer att göra detta igen. Ulla

  • Stintan 10 februari 2011

    Precis som du komponerade jag ihop en stuvning ungefär som denna och det blev en höjdare. Tyvärr finns det ingen god korv i Holland, den fick man inhandla i Tyskland, så jag använde detta till olika köttfärsrätter och även stekt kött och fisk. Ingen potatis behövs som tillbehör.

  • Fia1976 22 maj 2012

    Jättegott! Valde att ha grönsakerna i bitar!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.