FINHACKA LÖKEN. STEK LÖK OCH FÄRS I EN GRYTA I LITE SMÖR. TILLSÄTT RESTEN AV INGREDIENSERNA OCH LÅT KOKA UPP. STEK BACONET I BITAR OCH BLANDA NER. SMAKA AV MED SALT, SVARTPEPPAR OCH CHILIPEPPAR. SERVERA MED BRÖD OCH EN FRÄSCH SALLAD.
Den godaste Chili con Carnen vi har ätit, så denna rätt kommer vi fortsätta laga!
antoniadou23 oktober 2011
Jättebra grundrecept för Chili con Carne!
Kryddade extra med paprika,vitlök och spiskummin. Skippade majsburken och la i en burk borlottibönor. Sedan kokade jag majskolvar och serverade som tillbehör tillsammans med gurkstavar och creme fraiche. Uppskattat av oss alla! =)
Den godaste Chili con Carnen vi har ätit, så denna rätt kommer vi fortsätta laga!
Jättebra grundrecept för Chili con Carne! Kryddade extra med paprika,vitlök och spiskummin. Skippade majsburken och la i en burk borlottibönor. Sedan kokade jag majskolvar och serverade som tillbehör tillsammans med gurkstavar och creme fraiche. Uppskattat av oss alla! =)
Vad för slags buljongtärning?