Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bröd från lunchrestaurangen i Solna

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 1 timme 25 minuter
Skriv ut

Kalasgott att rosta. Går bra att skiva upp och frysa in för att sedan rosta direkt från frysen.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 175 grader. Blanda ihop alla torra ingredienser. Rör i lingonsylt, sirap och yoghurt Klicka i degen, i en smord och bröad form, rymd ca 1,5 liter. Strö över lite rågkross. Grädda i nedre delen av ugnen ca 1 tim. Stjälp upp brödet och låt det svalna på galler.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • Blodpannkaka 12 februari 2009

    Supergott, saftigt, nyttigt och lättbakat. Kan inte misslyckas!

  • marielotta 16 augusti 2009

    Hej, Tyckte om detta recept, men måste erkänna att jag modifierade det liiiite. Jag ville ha 1 dl rågmjöl, 1 dl grahamsmjöl med och då blev det 5 dl rågsikt istället. Nöjd är jag :) Tack för bra recept. Vill ni ha ett bra vitt bröd, så rekommenderar jag Lillans limpor här på MK

  • karin1977 21 februari 2010

    Ett toppenbröd enligt min sambo då jag själv går på shakes kur.. Hade inte så mycket bikarbonat men det löste sig med bakpulver!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.