Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Brödpudding med choklad, frukt och nötter

 
Skriv ut

Supergod, snabbgjord och brödig chokladpudding. Perfekt när man får gammalt bröd över!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 165 grader.
  2. Skär brödet i kuber och blanda med frukt, nötter och choklad. Blanda mjölk och grädde, knäck äggen ner i gräddmjölken och häll över brödet.
  3. Kör allt i en blandare med degkrok i 30 sekunder. Häll ut smeten på en plåt med bakplåtspapper i botten. Baka puddingen mitt i ugnen i 45 minuter.
  4. Skär puddingen i rutor och servera gärna vispad grädde eller vaniljglass till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.