Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Brödsallad med ägg och sardeller

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Älskar sardeller...och sallad... och... Detta är en perfekt sommarlunch när man behöver lite salt.

Ingredienser

Instruktioner

Riv brödet i bitar. Finhacka vitlöken och tärna tomaterna. Skala, dela och kärna ur gurkan och skär den i halvmånar. Blanda allt med oliver, olivolja, salt och peppar låt salladen dra 15 min innan servering. Skär äggen i klyftor och garnera med dem sardeller och basilika. Stänk över balsamvinäger.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.