Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Brödsnurror med färskost och örter

 
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Fyllda brödsnurror med färskost och färsk basilika...goda till kräftskivan...eller tillsammans med en god kopp te en mörkt och regnig höstdag som idag - 2012-09-01.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175°.
  2. Smula ner jästen i en bunke. Tillsätt vatten, olivolja och salt och lös jästen.
  3. Tillsätt mjölet och bearbeta degen ett par minuter. Låt jäsa ca 30 minuter under duk.
  4. Blanda färskosten med hackade kryddor, olivolja och salt. Kavla ut degen till en rektangulär platta och bred ut ostblandningen. Skär i snurror och lägg på bakplåtspapper.
  5. Pensla med vatten och strö över sesamfrön. Grädda ca 20 minuter tills de är gyllene. Servera helst ljumma.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.