Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Brownie med cheesecaketopp

 
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

Mäktig chokladkaka med härlig cheesecakeyta. God med en klick grädde eller glass till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Blanda Philadelphiaost, florsocker och ägg till en smet.
  3. Smält choklad och smör i en kastrull. Vispa ägg och socker poröst. Blanda i kaffe, mjöl, bakpulver samt kakao och sedan chokladsmeten.
  4. Häll browniesmeten i en form klädd med bakpapper, 20x30 cm och häll cheesecakesmeten ovanpå. Marmorera kakan med en gaffel, genom att slarvigt vända ihop de båda smeterna.
  5. Grädda i nedre delen av ugnen ca 45 minuter. Låt kallna före servering och servera med en klick grädde eller glass.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.