Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Brownies med ricottaost

 
  • Serverar: 30 portioner
Skriv ut

En annorlunda variant av brownies som är läckert marmorerade med ljus citronfyllning.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 180 grader.
  2. Smält smöret i en kastrull, dra från värmen och rör ner siktad kakao och socker. Vispa i äggen, därefter mjölet och blanda väl. Häll smeten i en liten långpanna, ca 20x30 cm klädd med bakpapper.
  3. Vispa ricottaosten med florsocker och ägg. Smaksätt med citronskal och skeda blandningen över smeten, lite här och där. Rör om lätt med en sked.
  4. Grädda 35-40 minuter. Låt svalna i formen och skär i rutor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.