Smakar allra bäst till ett glas torrt vitt vin eller champagne!
Instruktioner
- Häll vatten och smör i en kastrull, låt koka upp.
Dra kastrullen från värmen, häll i mjölet.
- Rör mycket kraftigt under försiktig uppvärmning.
När massan släpper från kastrullens kanter är den klar.
- Lägg massan i mixer.
Tillsätt äggen och 75 g av osten.
Kör till en jämn, tjock smet.
- Spritsa ut ca 30 små bollar på en smord, lätt mjölad plåt. Lägg dem inte för tätt. De pöser upp rejält i ugnen.
- Strö resten av osten över bollarna.
- Sätt in plåten i ugn, 200°, i 20-25 minuter.
När de är vackert gulbruna är de klara.
Servera dem halvvarma.
- Smakar allra bäst till ett glas torrt vitt vin eller champagne!
Publicerat den
10 oktober 2010
Liknande recept
Skriv kommentar