Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Brunpepparkaka i långpanna

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 20-25 portioner
Skriv ut

Gott i gott.

Ingredienser

Instruktioner

Smält margarinet och låt det svalna. Blanda de torra ingredienserna och häll sedan över filen, i omgångar, och blanda väl. Häll till sist över margarinet. Häll smeten i en smord långpanna. Grädda i 175 º nederst i ugnen i ca 60 minuter. Skär kakan först i längder och sedan i portionsbitar innan man fryser ner kakan.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • compe 21 september 2008

    jätte gott och lätt har gjort denna flera gånger det som är negativt med denna pepparkaka är att den är så otroligt god så den bara tar slutmen den får en femma i betyg av mig

  • Farlini 14 december 2012

    Väldigt god kaka! Jag gjorde även en topping (samma som man har på morotskaka) och kletade på den, även det blev mycket bra =)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.