Smält margarinet och låt det svalna.
Blanda de torra ingredienserna och häll sedan över filen, i omgångar, och blanda väl.
Häll till sist över margarinet.
Häll smeten i en smord långpanna.
Grädda i 175 º nederst i ugnen i ca 60 minuter.
Skär kakan först i längder och sedan i portionsbitar innan man fryser ner kakan.
jätte gott och lätt har gjort denna flera gånger det som är negativt med denna pepparkaka är att den är så otroligt god så den bara tar slutmen den får en femma i betyg av mig
Farlini14 december 2012
Väldigt god kaka!
Jag gjorde även en topping (samma som man har på morotskaka) och kletade på den, även det blev mycket bra =)
jätte gott och lätt har gjort denna flera gånger det som är negativt med denna pepparkaka är att den är så otroligt god så den bara tar slutmen den får en femma i betyg av mig
Väldigt god kaka! Jag gjorde även en topping (samma som man har på morotskaka) och kletade på den, även det blev mycket bra =)