Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mormors brunsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mormors bruna sås...är den "perfekta" såsen till pannbiffar, köttbullar, gammaldags fläskstek...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Häll Becel i en liten gryta och värm upp den.
  2. Fräs sedan lök och bacon tills de får en ljusbrun färg. Tillsätt buljongen och låt den sjuda i ca 5 minuter. Red såsen med Maizena brun redning under omrörning och tillsätt till sist Milda.
  3. Smaka av med salt och peppar. Såsen kan ev. mixas för att få en slätare konsistens.
  4. Tips! Den perfekta såsen till pannbiffar, köttbullar och gammaldags fläskstek.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.