Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttbullar med brunsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Smaskens!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och finhacka eller riv löken, bryn den gyllenbrun tillsammans med sockret. Häll upp på en tallrik och låt svalna.
  2. Blanda alla ingredienser till en slät färs. Låt vila cirka 15 minuter.
  3. Rulla fina jämna bullar och stek dem i en blandning av smör och olja tills de fått en fin brun färg.
  4. Koka ihop buljongen till god smak, red av med lite maizena utrört i kallt vatten och avsluta med salt och peppar.
  5. Värm köttbullarna i såsen. Servera med potatis och rårörda lingon.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.