Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Godaste såsen

(1 kommentar)  
Skriv ut

Det här är min räddning! Jag har aldrig kunnat göra en god sås men nu misslyckas jag aldrig!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Till varje dl creme fraiche tar du 1 msk fond och du väljer vilken fond som är lämpligast. Till vanlig brunsås brukar jag ta kalv- eller kycklingfond. Men till fisk kan man välja skaldjurs- eller hummerfond. Pröva dej fram.
  2. Värm ihop och servera! Kan det bli enklare? Det kan i varje fall inte bli godare.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • grill 28 september 2008

    Testade den i dag med mina biffar. Lätt att tillreda och den blev super god. Full pott för ett bra och enkelt recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.