Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärsrulltårta med bacon och ost

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

En enkel favorit.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda köttfärs, ägg, riven lök , persilja, ströbröd och kryddor till en välblandad smet. Platta ut köttfärssmeten på en bit plastfolie i storlek av en mindre rulltårta . Lägg på baconskivorna och osten, rulla ihop den som en rulltårta lägg den i en smord form avlägsna plasten. Grädda i ca 220 grader i 30-40 min . Serveras med kokt potatis och brunsås, grönsaker.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • Bappi 12 juni 2008

    Gjort detta recept 2 ggr och det säger väl allt :-) Mycke mat blir det dessutom, men det går att äta igen och igen osv...

  • Phoebe 23 juni 2008

    Idag har vi mumsat på denna goda köttfärsrulltårta. Mannen är svårflörtad och gav den godkänt. Tösen o jag säger det här vill vi ha på bordet fler gånger och höjer därför betyget=) Mums

  • 1allis 4 augusti 2008

    Verkligen jättegott!! Kommer att bli en favorit i repris......

  • vanillalover 13 maj 2009

    SAGOLIKT GOTT! Snablagat dessutom ;-) /M

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.