Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Korv i brunsås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Snabbt och enkelt! Fantastiskt gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tärna falukorven, purjolöken och rödlöken. Stek och fräs dem tillsammans. Smula över köttbuljongtärningen. Tillsätt matlagningsgrädde och vatten. Red av med brun maizena.
  2. Serveras med kokt potatis och grönsaker.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • sannado 13 september 2010

    Perfekt vardagsmat och jättegott!!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.