Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Brunsås med viltsmak

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Enkel brunsås med en touch av vilt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret i en kastrull och tillsätt mjölet. Låt koka upp en aning. Fyll på med hälften av mjölken. Tillsätt soja och låt koka upp. Lägg i Creme Bonjouren och rör ut. Tillsätt mjölk efter önskad konsistens. Koka försiktigt upp igen under omrörning och låt svalna en aning innan servering.
  2. En god sås som kan ätas till t.ex. köttfärslimpa.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.