Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bruscetta med marinerade räkor

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Härligt gott som tilltugg på kvällen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda olja, vinäger och florsocker i en skål. Rensa räkorna och lägg ner i marinaden.
  2. Skölj löken noga och skär den i tunna ringar. Skålla, skala och kärna ur tomaten. Skär tomaten i små tärningar. Blanda lökskivor och tomattärningar i räkröran.
  3. Skala och dela vitlöksklyftan. Skär brödet i sneda skivor och rosta dem. Gnid de nyrostade brödskivorna med vitlöken. Fördela räkröran på brödskivorna. Garnera med dill. Servera genast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.