En italiensk bruschetta till brunch eller varför inte som förrätt
Instruktioner
- Skär ciabattan i tunna skivor. Värm en grillpanna och lägg i brödskivorna och grilla tills skivorna fått grillränder på båda sidor. låt dem svalna.
- Skala tomaterna genom att stoppa ner dem i kokande vatten i 1 minut, ta sedan upp dem och lägg dem i kallt vatten. sedan går de lätt att skala. halvera dem och ta bort kärnor och kärnhus. Tärna köttet.
- Dela vitlöken och gnid in i brödskivorna. Strö på salt och lägg på tomaterna, droppa på olivolja.
Strö på lite basilika och lägg skivad mozzarella överst.
- Lägg skivorna på en plåt och ställ den under grillelementet i ugnen och grilla i 4 minuter eller tills osten har smält.
Droppa på mer olivolja om du vill och lägg på färskriven basilika och nymald svartpeppar.
Publicerat den
26 september 2009
Liknande recept
Skriv kommentar