- Serverar: 4 portioner
- Tid: 40 minuter
Skriv ut
6.5 poäng per portion
Tips!
Får du inte tag i amaretti så kan de uteslutas!
Instruktioner
- Vispa ägg och 6 msk socker poröst med elvisp.
Koka upp mjölken och drag åt sidan.
- Vispa ner het mjölk, kaffe, kakao, rom och finkrossade amarettikakor i äggsmeten.
- Lägg en msk socker och 1 msk vatten i en liten kastrull och låta det koka tills det blivit brun karamell.
- Slå karamellen i botten på 4 ugnssäkra portionsformar, t.ex. små suffleformar. Fyll på med äggsmeten och grädda i ugn, 125 grader tills den stannat ca 30 minuter.
- Kyl puddingen och servera den i formen alternativt stjälp upp dem på assietter.
Servera med fruktsallad.
Publicerat den
10 september 2008
Liknande recept
Skriv kommentar