Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Brylé Espresso

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Brylé med smak av espressokaffe

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gör helst desserten dagen före servering.
  2. Tillaga pulvret enligt anvisning på förpackningen. Vispa slutligen ner kaffepulvret i den heta smeten.
  3. Ringla 1 tsk av karamellsåsen i 4 portionsformar eller kaffekoppar. Häll i smeten och ställ puddingarna att kallna. Förvara i kylskåp tills serveringsdags.
  4. Stjälp upp puddingarna på var sin tallrik. Ringla sockersås över puddingarna och lite på tallrikarna.
  5. Dofta över kaffepulver i sista minuten, det kommer att lösas upp och krydda såsen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.