X

Brysselkål recept

Laddar...
Din sökning gav 173 träffar
Brysselkål med Apetina

På buffébordet eller kanske en ny salladstradition till jul...jag är väldigt förtjust i brysselkål och fetaost...


Brysselkålspuré

Den här purén är ett av våra favorittillbehör till framför allt vilt. Men den funkar bra till nötkött också. Idag åt vi helstekt oxfilé, potatisgratäng, brysselkålspuré och svartvinbärsgelé, jättegott..Brysselkåls paj

Har du ätit Bryssekålspaj tidigare?...om inte så har du chansen här. Som varmrätt räcker den till ca 4 port.

Stekta brysselkål med flingsalt o..

Gillar du inte kokt brysselkål? Inte jag heller. Men dessa små rackarna när de är stekta i massor av smör och ligger tätt i flingsalt och honung.... mumsfillibaba!
Helstekt kalkon á la Ingelsta

...som den engelska traditionen påbjuder på "Christmas Day" så äter vi alltid på kalkon...25 december och bordet dukat med var sin "Christmas Crackers"...


Shepherd's Pie - vegetarisk

Det engelska köket är väl mer ökänt än välkänt för oss flesta, men Shepherd´s Pie har dom faktiskt lyckats exportera lite grann. Det här är en variant som passar bra att bjuda på till ett sällskap där..Köttfärspaj (Glutenfri)

Väldigt god paj som görs på äggstanning. Självklart kan man ha annat än köttfärs i den. Jag har även smakat den med räkor. Har bjudit på den vid två middagar till glutenätare, och den fick höga betyg!


Bräserad fläskkött med öl.

"Brasato di maiali alla birra", det är orginaltiteln på denna underbara rätt, från Italien, när Mario var i Sverige sist tillagade han den. Bara såsen skulle man kunna äta med sked, enkel eftersom den..