Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Brysselkålslåda

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Väldigt god brysselkålslåda.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka kålen enl anvisningarna på paketet.
  2. Smält margarinet och rör i mjöl. Rör i kålspad och grädde till en sås.
  3. Klipp bacon i små bitar och stek. Lägg ner baconet i såsen.
  4. Lägg kålen i en smord ugnsform och häll över såsen.
  5. Strö över rikligt med riven ost och grädda ca 10 minuter i 250 grader.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.