Gott, vilken fyllning du än väljer.
Instruktioner
- Ugn 175º.
- Blanda ströbröd, vatten, salt och peppar. Låt stå och svälla ca 10 min.
- Blanda i färsen och äggen. Arbeta färsen till en smidig smet. Lägg den i en smord ugnssäker form.
- Forma färsen till en längd och gör en fördjupning i mitten. Välj någon av fyllningarna och lägg i fördjupningen. För ihop färsen över fyllningen.
- Smält matfettet och pensla över färsen.
Stek mitt i ugnen i ca 50 min.
- Servera med klyftpotatis eller pasta, grönsallad och brytbröd.
Publicerat den
8 juni 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
tack för en supergod köttfärslimpa..vi provade den med vitlöksost och skinka. Alla gillade den starkt och alla tallrikar var tomma efter måltiden. :-)
Jag gjorde en annan köttfärslimpa. Men ger fyllningen med vitlöksost 5 stjärnor. Det var så himla gott. Alla åt så de storknade. Tack Lena för receptet.
Jag hade också en annan köttfärslimpa men med din vitlöksostfyllning i så gott, tack!
Jag gjorde den här köttfärslimpan med vitlöksost den blev jättegod min man gillade den också.Nästa gång ska jag testa den med chilipeppar.