Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bröllopscupcakes

 
  • Serverar: 5-10 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Istället för tårta. Bygg upp på våningsfat för en traditionell look.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Vispa ägg och socker pösigt. Smält smöret, häll i mjölken samt likören och blanda i äggsmeten. Blanda de torra ingredienserna och vänd försiktigt ner i smeten. Tillsätt den hackade chokladen. Häll upp i muffinsformar och grädda ca 15 min i mitten av ugnen.
  2. Blanda ihop glasyr-ingredienserna till en tjock, fluffig smet och spritsa ut på cupcakesen. Dekorera med en sockerblomma på varje och lite guldkulor (finns på kakburken.se)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.