Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bubbliga kakan

 
Skriv ut

En riktig kalaskaka!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör smör och socker poröst. Tillsätt äggen, ett i sänder under kraftig vispning. Rör ner grädden och mjölet blandat med bakpulvret. Bred ut smeten i en väl smord och bröad form med löstagbar kant.
  2. Mandelsmet: Mal hälften av mandeln och finhacka resten. Smält margarinet och tillsätt de andra ingredienserna. Bred mandelsmeten över sockerkakssmeten. Grädda i 175 grader i cirka 40 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.