Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Budapestbakelse

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Detta är utan tvekan bland den godaste jag ätit! Och jag har ätit många. Enkel att göra och botten kan förberedas innan. Av Kryddburken.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa äggvitor till ett fast skum. Tillsätt sockret. Blanda marzanpulver med nötterna och vänd ner. Fyll en spritspåse och spritsa 9-10 längder på bakplåtspappersklädd plåt. Grädda i 175 grader i 20-25 minuter. De ska få rätt ordentligt med färg. Låt svalna med pappret kvar. (Hit kan förberedas. Lägg en handduk över och förvara i rumstemperatur).
  2. Vänd försiktigt upp och ner på ytterligare ett bakplåtspapper och lossa försiktigt. Bred på vispad grädde och mandariner, spara några till dekoration. Vik samman och garnera med vispgrädde och mandariner.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.