Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Budapestbakelser med blåbär och passionsfrukt

 
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

Friskt, sött och syrligt i en lyxig bakelse!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Vispa äggvitorna till hårt skum. Tillsätt sockret, lite i taget under vispning och fortsätt vispa tills du får en blank maräng. Hacka nötterna och blanda ner hälften av dem i äggvispet tillsammans med Marsánpulvret.
  3. Bred ut marängsmeten på en bakpappersklädd plåt och strö över resten av nötterna. Grädda i 20 minuter. Ta ut marängen och låt den svalna. Stjälp sedan upp på papper.
  4. Vispa grädden och bred på det mesta över bottnen. Ta undan några blåbär till garnering och strö resten över grädden. Dela passionsfrukterna på mitten och kläm ut innehållet över bären. Rulla ihop så tajt det går från långsidan och lägg på ett fat med skarven ned.
  5. Garnera med resten av grädden och blåbären. Skär upp i bitar och servera!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.