Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingfilé marinerad i chili, tandoori och mandel

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En nordafrikansk och indisk touche på denna kycklingmarinad. Passar kall eller uppvärmd på buffe.

Ingredienser

Instruktioner

Mixa mandeln med olja, chili och tandoorikrydda. Blanda kycklingfiléer och marinad i en bunke eller plastpåse och marinera kycklingen. Helst över 1 timme upp till ett dygn. När kycklingfiléerna är marinerade kan de grillas , ugnsbakas eller stekas i panna.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • annskipannski 17 juli 2011

    Spännande blandning av kryddor!!! Det godaste jag ätit på väldigt länge. Kommer snart göra denna rätt igen... :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.