Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Buffé "meze"/ köttbullar med oliver & kanel

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Meze: turkiskt smörgåsbord. De här recepten jag lagt in under rubriken Buffé "meze" är väldigt bra att laga tillsammans med gästerna. Ställ fram ingredienserna och dela ut recepten ....... roligt och gott!

Ingredienser

Instruktioner

Blanda färs, gräddmjölk, vitlök, oliver, ägg och kryddor. Forma smeten till 20 stora köttbullar. Bryn köttbullarna i smör-&rapsolja i en stekpanna. Sänk värmen och efterstek 5 – 7 min.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Lennart_58 2 september 2009

    Ja det var köttbullar som hette duga, eller "mezebullar" kanske, och väl värda 5p som tack.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.