Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Buffé "meze"/ Kyckling med pistagenötter

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 6 timmar 20 minuter
Skriv ut

Servera som mezerätt eller till ugnsstekta potatisklyftor, sötpotatisbitar, körtsbärstomater och en klick "kryddig yoghurt" (se meze-recept)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda smör-&rapsolja,rapsolja, vitlök, kryddor, nötter och salt. Skär kycklingen i lagom mumsbitar och blanda kyckling och marinad. Låt marinera minst 6 tim.
  2. Sätt ugnen på 225°. Lägg kycklingenbitarna på en plåt med bakplåtspapper. Stek i mitten av ugnen ca 20 min.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Lennart_58 2 september 2009

    Ännu en "meze" att berömma, 5p.

  • susanne62 28 maj 2010

    Hur gott som helst passar utmärkt till buffe, pistagenötterna gjorde susen.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.