Buffe ica recept

Din sökning gav 37 träffar
Annica's supergoda köttbullar

X'ets köttbullar. Lite annorlunda ingredienser. Väldigt omtyckta. Jag var tvungen att göra 400 st en jul, så det räckte till hela tjocka släkten. Gav även bort en del av de goda "bullarna" i julklapp...

Monicas pizzabullar med currykött..

Älskar pizzabullar! De passar till så många olika tillfällen! Saknade dock en lite nyttigare variant med köttfärs. Och eftersom jag gillar köttfärs och curry ihop så fick det givetvis bli en fyllning ..


Quorn eller kyckling quesadillas

SUPERenkelt quesadilla recept, som grund till dina smakexperiment eller precis som den är! Med det här receptet är det enkelt och lätt att bjuda på nåt litet annorlunda, fast lekande lätt. Passar ock..Saftiga lussebullar

Jag har snott receptet rakt av ur ICA´s tidning Buffé och jag kan bara hålla med! Själv har jag alltid inlagd saffran i kylen och lägger alltid russinen i blöt innan, men jag har ju missat hela grej..


Panerade halloumi

Från en gammal ICA buffé där de skriver såhär: här har jag panerat den som man gör på restaurang En halv Grek Plus en Turk i Stockholm.


Vinbakad klyftpotatis

Hittade denna roliga variant på klyftisar i ICA Buffé. Där rekommenderade de potatisen till grillat, själv hade jag den till stekt lax och vitvinssås, mums!


Pulled chicken

Få rätter har fått sådant genomslag på senare år som pulled pork. Lätt att göra men den kräver flera timmar i ugnen. Till vardags passar en supersnabb variant med färdiggrillad kyckling. Också perfekt..


Laxgryta med tomat och vin a lá I..

Det här receptet kommer från början från Ica Buffé men jag tyckte orginalet var rätt så tråkigt så jag hottade upp det lite! Väldigt gott och enkelt att göra! (Kommer lägga upp egen bild senare!)