Buffe ica recept

Laddar...
Din sökning gav 93 träffar
Annica's supergoda köttbullar

X'ets köttbullar. Lite annorlunda ingredienser. Väldigt omtyckta. Jag var tvungen att göra 400 st en jul, så det räckte till hela tjocka släkten. Gav även bort en del av de goda "bullarna" i julklapp...

Hot vanilla coffee med american ..

Fluffigare, mindre och generösa med sirap – så är pannkakorna på andra sidan Atlanten. Några blåbär på toppen blir pricken över i:et. Och så en rykande het vaniljkaffe till det…


Annica's Fantastiskt goa köttfär..

Ytterliggare ett av X'ets goda recept! Grannarna nästan slogs om resterna och receptet, och mina två tonårspojkar är mer eller mindre uppväxta på den här. Liksom jag så höftade hon också ofta med ingr..

Monicas pizzabullar med currykött..

Älskar pizzabullar! De passar till så många olika tillfällen! Saknade dock en lite nyttigare variant med köttfärs. Och eftersom jag gillar köttfärs och curry ihop så fick det givetvis bli en fyllning ..


Arroz Mexicano

Detta ris är gott att servera både till kött och kyckling. Jag serverade det till mina hemgjorda vårrullar vilket jag tyckte var jättegott.
iCake

En Apple-cake som innehåller betydligt mer än spår av nötter.Grundrecept på bröd med många möj..

Detta bröd kan man göra till en limpa, baguetter eller småbröd. Du kan ha den naturell eller smaksätta/fylla den med i princip vad du vill. Favoriten och mest uppskattade smaksättningen är limpa med f..


Fantastisk köttfärslimpa

En, i mitt tycke i alla fall, väldigt god köttfärslimpa som jag hämtat inspirationen till från USA. Inte det nyttigaste jag lagat, men ibland måste man ju få njuta lite också...Quorn eller kyckling quesadillas

SUPERenkelt quesadilla recept, som grund till dina smakexperiment eller precis som den är! Med det här receptet är det enkelt och lätt att bjuda på nåt litet annorlunda, fast lekande lätt. Passar ock..
Smörgåstårta – på mitt sätt

Så enkel men så god. Ett recept som jag har haft i mina ägor de senaste 30 åren. Serveras alltid på midsommarkvällen, födelsedagar eller när man blir så där jätte sugen. Receptet är baserat på en tår..


Gammeldags sill

Till och med jag som inte är någon älskare av sill, äter denna sill och dessutom buslätt och snabb att göra.


Grekisk sallad

Är bara såååå gott.... en perfekt sallad med tzatziki, nybakade ciabatta och ett glas vin till gör hela måltiden komplett


Saftiga lussebullar

Jag har snott receptet rakt av ur ICA´s tidning Buffé och jag kan bara hålla med! Själv har jag alltid inlagd saffran i kylen och lägger alltid russinen i blöt innan, men jag har ju missat hela grej..