Buffe recept

Din sökning gav 1867 träffar
Kall Skink & Gurkpaj

På förskolan brukar vi ha "Matafton" i november då alla föräldrar bjuder varandra och oss personal på mat, knytkalas med andra ord. Vid ett sådant tillfälle blev vi bjudna på denna mycket god..

Morotssallad

Hittade denna underbara goda morotssallad/röra i vår matsals vegetariska buffé. Dom goa tjejerna där delade gärna med sig utav receptet, så då gör jag det också.


Grillade nötfärsspett med smak av..

Ljuvliga och saftiga spett som går snabbt att tillaga. Fräckt att grilla till många. Ställ dem sedan upp i en kruka. Serveras med några olika grillsåser, där du doppar spettet i.


Jarlsberg pinnar

En av mina favoritostar är Jarlsberg från Norge. Det här receptet vill jag varmt rekommendera till bl.a. soppa, buffé, till drinken...
No Knead Bread-supersnabba kalljä..

Förbered degen kvällen/morgonen innan, så har du ett ny bakat bröd till kvällen eller grädda på morgonen och skäm på bort dina ungar med färsk bröd. Lovar att det är uppskattat Vansinnigt gott, ofa..
Gratinerade havskräftor

Lättlagad "imparätt". Servera med baguette, perfekt att suga upp det goda kryddsmöret med. Fisk och skaldjur är Fredrik Erikssons specialitet. Fredrik Eriksson vann tävlingen Årets Kock för drygt..