Buffe recept

Laddar...
Din sökning gav 9011 träffar

Havtornssill med chili och korian..

Första dagen är den tagit smak av havtornen, men andra dagen har den istället tagit smak av chilin. Min dotter lade in den igår, hon bjöd på stort hemlagat julbord. Sillen håller sej fint i kylskåp..


Potatissallad

En lite annorlunda potatissallad som är väldigt uppskattad bland mina vänner. Receptet är för 1 person men går alldeles utmärkt att öka på till önskade portioner


Inlagda citroner

Vanligt i det afrikanska köket. Man äter hela citronen varför det här är extra viktigt att använda ekologiskt odlade citroner.
Saffransgravad lax

Egen saffransgravad lax blir vackert och en garanterad succé på julbordet. Receptet är beräknat för 8 personer som huvudrätt och för 15 personer till buffé.Viltfärsbiffar el naturell eller ..

Färsbiffar går ju att variera i det oändliga bara man har ett bra grundrecept och lite fantasi. Min svärfar har alltid kokt kall pressad potatis i sin smet, medan jag oftast har ströbröd i min, oc..


Curryströmming

Servera med nykokt potatis och någon fräsch grönsak eller sallad. Strömmingen kan även serveras kall på påsk - midsommar buffébordet.
Bison stroganoff med svamp och äg..

Bisonoxen i Nordamerika är inte längre på listan av utrotningshotade djur. Bisonkött smakar annorlunda än nötkött och har ungefär 85% mindre fett, 25% mer protein och 50% mer tiamin (vitamin B1). Det ..


Vackra nubbar

Gör nubbarna till något speciellt. Ställ alla nubbarna på en bricka och låt gästerna välja kryddning. Det blir ett roligt samtalsämne!