Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Buffé "meze"/ Kycklingröra med saltgurka

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Meze: turkiskt smörgåsbord. De här recepten jag lagt in under rubriken Buffé "meze" är väldigt bra att laga tillsammans med gästerna. Ställ fram ingredienserna och dela ut recepten ....... roligt och gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Salta kycklingfiléerna. Stek dem i smör-& rapsolja i en stekpanna ca 6 min på varje sida.
  2. Låt kycklingen kallna och skär den i små bitar. Blanda yoghurt, vitlök, sambal oelek och persilja. Grovhacka gurkan. Rör ner den och kycklingen i yoghurten.
  3. Garnera gärna med strimlad saltgurka.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Lennart_58 2 september 2009

    Åhh så gott, mätt obelåten, å 5P som tack.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.