Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Buffé "meze"/ Tabbouleh med aprikoser

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Meze: turkiskt smörgåsbord. De här recepten jag lagt in under rubriken Buffé "meze" är väldigt bra att laga tillsammans med gästerna. Ställ fram ingredienserna och dela ut recepten ....... roligt och gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka bulgur i buljongen. Låt kallna.
  2. Skala och hacka löken.
  3. Grovhacka nötterna och strimla aprikoserna.
  4. Blanda bulgur, lök, nötter, aprikoser, örter, citronsaft och peppar.
  5. Dela osten i bitar och blanda i salladen

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Lennart_58 2 september 2009

    Denna gång fick mina gäster laga maten, själv övervakade jag o chefade, kul riktigt kul, o gott blev det med. Åhh du, får 5P för receptet.

  • Sussilo56 22 augusti 2010

    Nu har jag gjort den här rätten två gånger och kan bara säga att den är toppengod! Jag har i lite av Bengt Frithiofssons olivolja Limone, som är ett måste i mitt kök, och det tycker jag passar bra. Nu sparar jag resten av dina Buffé "meze" recept och planerar att bjuda in goda vänner till en matkväll där alla kan vara med att bidra till buffén.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.