Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vitchoklad- yoghurtpannacotta

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Mycket god och chokladig efterrätt. Testa även att byta ut den vita chokladen till mjölk- eller mörkchoklad, det blir otroligt gott.

Ingredienser

Instruktioner

Klyv vaniljstången och skrapa ur fröna. Lägg frön ocj stång i en liten kastrull, tillsätt grädden och koka upp. Ta bort stången ur kastrullen efter uppkok. Smält chokladen och tillsätt grädden, låt svalna (rör om lite mellan varven). Blanda försiktigt ner yoghurten och fördela i små glas eller koppar. Förvara övertäckt i kylskåpet tills servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.