Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bulgogi (eldkött)

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Koreansk marinerad strimlad biff. Här kan man variera styrkan. Riktigt gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda det tunt strimlade köttet först med päron eller kiwi. Låt stå 10 minuter. Blanda sedan med marinaden och låt stå någon timme i kylen. Rör ihop ingredienserna till dipsåsen, låt puttra på svag värme några minuter. Svalna av.
  2. Stek köttet hastigt i wokpanna och servera med ris, kimchi (se recept) och salladsblad (typ romansallat). Man tar ett salladsblad och lägger på lite kött, lite ris, lite kimchi och rullar ihop, doppar i dipsåsen och äter

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.