Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bulgur med färsspett

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Rätten ser ut som att du är på restaurang :)

Ingredienser

Instruktioner

Tillaga bulgurgrynen i buljong enligt anvisningen på förpackningen. Tillsätt olja, rör om och lägg på locket. Fräs under tiden purjolök och squash lätt. Krydda. Blanda vid servering de nykokta grynen med kidneybönor, purjo, squash och fetaost. Blanda färsen med äggula, vitlök och kryddor till en smidig färs. Forma färsen till avlånga korvar och pensla dem med olja. Stek dem tills de är genomstekta. Stick i spett vid servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.