- Serverar: 4 portioner
- Tid: 25 minuter
Skriv ut
Variera pytten med olika slags korv, t ex kabanoss, bratwurst eller merguez. Rätten passar utmärkt att ta med i matlåda.
Instruktioner
- Tomater: Sätt ugnen på 250°. Halvera tomaterna och lägg dem med snittytan upp i en ugnssäker form. Skala och finhacka löken och strö på tomaterna. Ringla över olivolja och strö på saltet. Tillaga mitt i ugnen ca 15 min.
- Koka upp buljongen. Tillsätt bulgur och låt koka under lock ca 10 min eller enligt förpackningens anvisning. Skär korven i tunna skivor på snedden. Stek korv och ärter utan extra matfett i en stekpanna. Vänd ner färdigkokt bulgur. Servera med varma tomater.
- Ca 505 kcal per portion: 22 g fett • 22 g protein • 54 g kolhydrater
Publicerat den
27 augusti 2008
Liknande recept
Skriv kommentar