Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bulgursallad, grundrecept

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En grund till att göra en bulgursallad där man kan blanda ner vad man har hemma och vad man tycker om. Perfekt att serveras till grillat eller på en buffé.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp buljongen Häll ner bulguren och låt det koka på svag värme i 12 minuter. Dra av det från plattan och låt det vila i ytterligare 5 min. Häll över olja, citronsaft, salt och peppar och blanda runt.
  2. Blanda ner vad du tycker om. Jag hade hackad persilja, tomater, gurka, rödlök, oliver och pumpafrön. Det var mycket gott till grillade kycklingspett!
  3. Smaklig måltid

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.