Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Burgare på mörkt bröd med hemgjord coleslaw

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Vegetariskt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda creme fraîche, pressad vitlök, salt och peppar. Skiva zucchinin på längden. Pensla en stekpanna (helst teflon) lätt med smör eller olja och hetta upp den. Stek zucchiniskivorna 2 – 3 minuter på varje sida. Tag upp dem, lägg i tinade burgare och stek dem några minuter på varje sida.
  2. Lägg upp zucchiniskivorna på brödet, toppa med burgare, creme fraîche, bbq-sås och avsluta med en brödskiva.
  3. Tips: Mosa gärna ner bluecheese ost i creme fraîchen.
  4. Coleslaw Strimla vitkålen. Blanda den med majonnäs, timjan och strimlade rädisor. För extra krämighet, rör ner en klick gräddfil. Smaka av med salt och peppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.