Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Burgul på arabiskt vis

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Var och en gör burgul, cusccus på eget sätt men godas är det så här.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hetta upp olja i en kastrull. Tillsätt de råa min spagettin och stek dem tills de blir lite brun aktiga.
  2. Tillsätt burguln i och stek lite några sekunder. Mät upp kokande vatten, tillsätt buljongen och rör om så att buljongen löser sig.
  3. Häll buljongvattnet över burguln. Sätt i salt och svartpeppar. Låt koka så att vattnet torkar.
  4. Ta bort kastrullen från plattan, sätt plattan på 2 och sätt tillbaka kastrullen. Rör om då och då så att det inte fatsnar i botten.
  5. När du smakar av burgulen och ser att korna är mjuka så är den färdig.
  6. Serveras med gryta, sallad, kött

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.