Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cakepops

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 25 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Underbart goda kakor, som en liten godisbit. Passar till alla tillfällen. Tips: om du använder dig av vit choklad, så kan du med hjälp av karamellfärg färga chokladen till den färg du vill ha.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att köra ballerinakakorna i en matbredare tills de har blivit fina smulor.
  2. Blanda ihop philadelphiaosten med smulorna tills det blir en deg.
  3. Rulla ihop degen till bollar i den storlek du vill ha dem. Sätt en pinne i varje boll.
  4. Lägg in i frysen några minuter för att stelna.
  5. Smält chokladen medan kakorna stelnar i frysen. (Om du smälter i mikro så var försiktig så att chokladen inte bränns.)
  6. Ta fram kakorna och doppa en och en i chokladen, och sedan i garneringen tex kokos, färgat socker m.m.
  7. Ställ in i frysen någon minut till så att chokladen får stelna, sedan är det bara att servera.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Vitorio 9 oktober 2011

    Det här ett bra recept för Alessandra!!

  • SaraLeise 25 januari 2012

    ska det där kladdet i ballerina kexen vara kvar eller man plockar bort deT? :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.