Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Calzone

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En riktig pizzeriacalzone!!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör ut jästen i vatten. Blanda i olja, salt och mjöl. Låt jäsa över natten. Eller tag 37 gradigt vatten och låt jäsa minst en timme.
  2. Blanda krossade tomater, vitlök, salt, peppar och oregano. Dela degen på 4 och kavla de runda och tallriksstora. Lägg först på tomatsåsen sen skinka och ost. Vik pizzorna på mitten. Skarvarna måste vara helt täta annars blåser inte pizzorna upp sig. Gräddas i ca 15 minuter i 225 grader.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.