Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Calzonepizza med tacokryddad färs

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En lite annorlunda calzone med mexicosmak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hetta upp olivolja i en panna. Tillsätt färsen och stek tills den är jämnt grynig. Rör om då och då. Tillsätt tacokrydda och vatten. Låt koka ca 5-7 minuter.
  2. Sätt ugnen på 200 grader.
  3. Rulla ut pizzadegen på en ren bänkskiva och kavla ut den till ca 30x40 cm. Dela degen i fyra rutor. Fördela den kryddade färsen i mitten av varje ruta. Toppa med riven ost och tacosås.
  4. Vik över en flik så att varje ruta blir en trekant och tryck ihop kanterna ordentligt med en gaffel.
  5. Grädda i ugnen 15-20 minuter. Servera med gräddfil, tärnad avokado och halverade körsbärstomater.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.