Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varm ost med honungsnötter

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Smakrik ost och knapriga nötter med honung gör desserten till en smakupplevelse.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Täck en plåt med bakplåtspapper, lägg på osten och värm i ugnen i 10-15 minuter.
  3. Hacka valnötskärnor och fräs dem i olja under omrörning till de börjar få färg. Häll på honung och balsamvinäger och låt koka ihop ett par minuter.
  4. Häll nötblandningen på den varma osten och servera med färska fikon eller druvor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.