Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Inbakad dessertost

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Gott som förrätt eller kvällsgott, då med sallad, eller som dessert, med hjortronsylt t.ex Välj Brie eller Camembert inte för mogen. Castello eller Desireee´ blue, blir också gott. Osten ska helst vara kylskåpskall, när den bakas in

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 225 gr. Kavla ut smördegsplattorna till ca 15x15 cm Dela ostarna och lägg på. Vik om degen till knyten, som till wienerbröd, och nyp till skarvarna. Ställ i kylen, om ni vill förbereda. Lägg knytena på bakpappersklädd plåt och pensla med uppvispat ägg. Grädda mitt i ugnen ca 15 minuter. Lägg upp osten med sallad eller sylt och strö över de hackade valnötterna

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.