Färska lasagneplattor är idealiska när man vill göra goda rullar med krämig fyllning.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 225 grader.
- Fyllning: Blanda kesella, skinka, rucola, tomat, basilika, potatismjöl och ost. Smaka av med salt och peppar.
- Ostsås: Vispa ut mjölet i mjölken och koka upp under omrörning. Låt såsen koka 3 min. Dra kastrullen från plattan och rör ner osten. Smaka av med salt och peppar.
- Fördela fyllningen på lasagneplattorna och rulla ihop. Häll lite av såsen i en ugssäker form. Lägg i rullarna och häll resten av såsen över. Gratinera i nedre delen av ugnen ca 20 min.
- Blanda ingredienserna till strösslet och strö det över pastan. Gratinera ytterligare ca 7 min.
- Ca 520 kcal per portion 35 g protein 15 g fett 61 g kolhydrater.
Publicerat den
2 juli 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Mycket gott
Kanongott!