Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Canneloni med getost

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Goda canneloni fyllda med getost

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Skär bort eventuella kanter på getosten och mosa sedan. Hacka rucolan grovt. Blanda ost, rucola, kvarg, russin, och nötter. Lägg fyllningen på pastaplattorna, vik/rulla ihop och lägg i en smord form. Häll på creme fraiche såsen och strö över den rivna osten.
  2. Gratinera i mitten av ugnen i ca 30 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.