Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Canneloni med skink och oströra

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gjorde canneloni på skinka. Verkligen enkelt att göra och kan ju fyllas med precis vad man vill.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela tomater och skinka i mindre bitar, Blanda crème fraiche, purjolök, philadelphiaost, feta ost, mjölk, salt, peppar och 1 dl av prästosten till en smet , och tillsätt skinkan. Dela lasagneplattorna. Häll på rejält med smet på varje del och lägg på de delade tomaterna och rulla ihop. Rada upp rullarna i en stor ugnsform eller i fyra små. Häll över resten av smeten och toppa med resten av den rivna osten. Grädda i 200 grader cirka 25 minuter.
  2. Servera med tomater.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • britta007 10 april 2011

    Riktigt gott! Krämig o fin konsistens o väldigt lätt att göra. Jag tillsatte lite basilika i röran åxå.

  • lillalva 3 april 2012

    Det här var verkligen jättegott! Kommer att göras igen!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.